Overtijd

Mjjn arme hart heeft het zwaar te verduren. Op woensdag 5 december kreeg ik bericht dat het eerste exemplaar op de bus was gedaan en dus dacht ik logischerwijze dat het er donderdag zou zijn. Toen de post met een boek naderde maakte het hart weer overuren, maar toen ik vervolgens zag dat het niet mijn boek, maar een besteld fotoboek was, sloeg hij helemaal op hol. Mijn teleurstelling was hevig, om het maar even zo onderkoeld mogelijk te verwoorden.

Afijn, na een tijdje had ik mezelf weer in de hand en dus richtte ik me de volgende dag weer welgemoed op de verschijning van de postbesteller met mijn chillboek. Helaas, ook die dag was er geen pakje voor mij. Ik besloot de uitgever te bellen en hoorde daar dat het waarschijnlijk toch aan de Sinterklaasdrukte te wijten was dat de verzending vertraagd was.Er werd echter uiterst sympatbiek gereageerd en mij verzekerd dat er meteen weer een exemplaar op de bus zou gaan richting Zoutkamp.

Het is nu maandag en nog heb ik het niet ontvangen. Ook vandaag gaat het mijn deur voorbij, want op maandag wordt er hier geen post bezorgd. Hopelijk wordt het nu dus dinsdag,vijf dagen later dan verwacht. Nu zijn veel zwangere moeders natuurlijk 'overtijd', zoals dat heet. Ik was echter altijd vóór de uitgerekende datum al bevallen, dus je begrijpt wellicht hoe ik me voel. Ik heb veel voorweeën, dus ik hoop echt dat het nu maar komt.

Als het er is geef ikwel een hele harde gil. Je hoort ervan.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



What's wrong?

Stil

Geen nieuws, goed nieuws?

Reuring is coming

Stilte na de storm