Stilte na de storm

Nu de storm van publicatie en alles wat ermee te maken heeft is gaan liggen, zit ik in rustig vaarwater. De boeken liggen in Windkracht 8, in de bookshop van de kerk en bij mij thuis te wachten op kopers en een aantal zijn al verkocht. Voor mij is het het belangrijkste dat het doel waarvoor ik schrijf wordt behaald: dat mensen dichter (er) bij Jezus komen en worden bemoedigd. Het gaat niet om mij.

Het is echter wel echt stil na de storm: ik vind het bijvoorbeeld vreemd dat ik totaal geen schriftelijke reacties krijg, niet op deze blog- terwijl hij wel gelezen wordt- en niet op Facebook. Plaats ik daarentegen een foto van ons dorp op Facebook dan regent het reacties. Soms heb ik het gevoel dat ik meer response krijg als ik over iets schrijf wat totaal niet met het geloof te maken heeft. Mensen vinden dat waarschijnlijk veel interessanter dan mijn geloofs-geneuzel. Vraag ik me wel af waarom ze deze blog wel lezen, want die is wel gerelateerd aan het boek over geloven.

Bemoedigend zijn wel de reacties die ik van mensen krijg na lezing van het boek. En over lezing gesproken: ik heb al een uitnodiging binnen om een lezing te verzorgen voor een vrouwenvereniging. Dat dan weer wel.

Afijn, ik ga moedig voorwaarts. Ik heb, in gehoorzaamheid, mijn talent gebruikt om God te dienen en alles daaromtrent is verder Zijn zaak en dus is het niet belangrijk of ik al dan niet reacties krijgt. Het gaat om Hem. Wordt vervolgd.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



What's wrong?

Stil

Geen nieuws, goed nieuws?

Reuring is coming

Stilte na de storm