Reuring is coming

Na een tijdje van betrekkelijke windstilte komt er weer wat beweging in de lucht. Een lieve dame van de kerk vroeg mij of ik zin had om mijn boeken te verkopen op het 'Grace Event'. Dit is een vrouwendag in onze kerk, op touw gezet door de dames van Grace, een vrouwenteam dat conferenties, praise-avonden en andere dingen voor vrouwen organiseert.

Tijdens het Event, dat de hele dag duurt, zullen de aanwezige dames kunnen genieten van een heerlijke lunch, prachtige aanbiddingsmuziek en twee spreeksters, Joyce de Vos en Carianne Ros. Ook zal er een marktje zijn. Op dat marktje zal ik dus staan met mijn boeken.

Verder werd ik gevraagd een column of gedicht te schrijven over het thema van de dag" Be still and know". Dit zal worden geplaatst in een magazine dat aan de bezoeksters zal worden meegegeven. Er worden ongeveer duizend dames verwacht op deze dag.

Werk aan de winkel, dus.Mijn kookpotje voor de te schrijven column of het gedicht suddert alweer, dus vandaag of morgen wordt het gerecht gekookt. En verder zal ik een aantal boeken gaan bestellen. Ik heb er zin in.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



What's wrong?

Stil

Geen nieuws, goed nieuws?

Reuring is coming

Stilte na de storm